Despre mine

Bună și bine ai venit!

Sunt Săpunăreasa și vreau să-ți spun povestea mea despre săpunuri:

“Demult de tot – de fapt nu chiar atât de demult – într-un oraș din țara ta, o tânara – de fapt nu chiar atât de tânără – și-a îndeplinit un vis vechi de 10 ani. A făcut săpun!

Și povestea noastră probabil că s-ar fi oprit acolo dacă tânăra nu s-ar fi indrăgostit nebunește și profund de făcutul de săpun.

Îl visa ziua și noaptea. Îl visa pe cel la rece, pe cel la cald și pe cel lichid. Visa săpun de maini, de corp, de față și uneori șampon solid. Visa chiar și săpun de rufe!

Plănuia rețete, cântărea ingrediente, topea unturi și uleiuri, pregătea și amesteca cu sodă – mereu în siguranță – și turna săpunul în forme mici și mari.
Exact la momentul potrivit îl scotea din forme și începea să îl taie cu iubire înainte de a-l lăsa să respire în linște.

Vreau să știți că atât de mare era pasiunea încât nici un prieten sau rudă nu a scăpat până nu a testat feluri și feluri de săpun.

Pentru a-și striga în 4 zări iubirea, tânăra a decis să construiască un loc frumos în care să țină toate rețetele, greșelile și reușitele săpunoase. Astfel, poate împărtăși iubirea cu toată lumea.”

Veniți cu mine în lumea mea?

Da? Hai sa începem!

Create a free website or blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: